Nunta

Pantofi de mireasa 2022

Pantofi de mireasa 2022

Pantofi de mireasa 2022 – Cum alegi pantofii perfecţi pentru nunta ta?

Gata cu restricţiile! Nunţile, care au suportat prea multe amânări în ultimii doi ani, se vor bucura de invitaţi numeroşi, voie bună şi dans.. mult dans!
În cadrul unui astfel de eveniment, mireasa este cea care dă tonul distracţiei. Starea de spirit a miresei este extrem de contagioasă, fapt pentru care comoditatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei nunţi de neuitat.

Mireasa ar trebui să fie prima care intră pe ringul de dans şi ultima care îl părăseşte. Singura modalitate prin care acest lucru ar putea fi posibil este alegerea unei perechi de pantofi confecţionaţi din materiale alese, un model superb şi foarte practic, exact pe gustul miresei.

Cei mai comozi pantofi de mireasa

Colectia 2022 este dedicată distracţiei. După doi ani în care evenimentele şi petrecerile au fost restricţionate, NOVIAS ţine pasul cu dorinţa mireselor de a dansa până în zori alături de mire şi de invitaţi. Vezi şi rochii de mireasă 2022.

Pantofi comozi din piele naturala

Pentru a fi comozi, pantofii de mireasa trebuie să fie confecţionaţi din materiale moi, de calitate, care să susţină piciorul pe tot parcursul evenimentului. În acest sens, pielea naturala este cea mai bună variantă. Acest tip de material nu permite piciorului să transpire, evitând astfel alunecarea piciorului, care poate provoca dezechilibru.
De asemenea, pielea naturala se poate mula perfect pe picior şi poate oferi susţinerea necesară oricărei mirese. Pantofii (realizaţi manual din piele naturala) au cusături fine, atent lucrate, astfel încât nu va exista problema unor răni cauzate de marginile pantofilor.

 

Pantofi de mireasa cu toc mic

Atunci când vine vorba de pantofi comozi, în topul preferinţelor se află pantofii cu toc mic. În cazul în care mireasa nu are experienţă pe tocuri sau pur şi simplu îşi doreşte ceva cât mai comod, pantofii cu toc mic pot reprezenta cea mai bună variantă. Asemenea unui toc înalt, tocul mic poate conferi eleganţa necesară unei mirese în ziua nunţii. Cu toate acestea, alegerea modelului potrivit este extrem de importantă.
Fie că este vorba de pantofi sau sandale cu toc mic, miresele trebuie să se asigure că lungimea rochiei este conformă cu mărimea tocului. În acest sens, pantofii sau sandalele cu toc mic reprezintă punctul de referinţă al rochiei, evitându-se eventualele neplăceri precum crearea unei discrepanţe extrem de vizibile între lungimea rochiei şi a tocului.

Pantofi de mireasa cu barete, accesorizati cu dantela si perle, talpa antiderapanta

 

Toc gros – Pantofi comozi

Tocul poate face diferenţa! Mersul pe tocuri poate fi dificil, mai ales dacă persoana în cauză nu are experienţă. Cu toate acestea, miresele care nu merg pe tocuri în mod obişnuit, însă îşi doresc să fie la înălţime în ziua cea mare, pot opta pentru un toc gros. Pantofii şi sandalele care au un astfel de toc oferă o stabilitate considerabilă, încredere şi mai ales, siguranţă.
O pereche de pantofi aleasă corect, confecţionată manual din materiale de înaltă calitate, poate asigura confortul necesar pentru a face faţă unei zile atât de dinamice precum ziua nunţii.

pantofi de mireasa cu toc micpantofi de mireasa cu toc gros

 

Pantofi de mireasa cu platforma

În ultimii ani, miresele prezintă un puternic interes pentru pantofii cu platformă, fiind dovedit confortul pe care aceştia îl oferă. Talpa ortopedică oferă nenumărate avantaje, fiind folosită pentru corectarea problemelor de natură ortopedică şi pentru corectarea posturii, evitându-se neplăcerile provocate de durerile de spate.
În acest sens, din ce în ce mai multe mirese optează pentru pantofi comozi sau sandale care au o astfel de platformă. Pe lângă faptul că acest tip de talpă oferă multă stabilitate, uşurinţa cu care se poartă pantofii cu platformă conferă mireselor un plus de eleganţă. Lejeritatea mersului şi picioarele relaxate vor duce la buna dispoziţie a miresei şi, prin urmare, a ivitaţilor.

pantofi de mireasa cu platforma

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

La comenzi mai mari de 300 de lei

Plata Sigură

Plata online & ramburs

Ai întrebari

contact@nunta-si-botez.ro / 0799.950.837