Nunta

Rochii de mireasa 2022 | Pret | Calitate

Rochii de mireasa 2022 | Pret | Calitate

Mai jos se pot regăsi câteva exemple care întruchipează tendinţele anului 2022 în materie de rochii de mireasa şi preţul estimativ al acestora.

Importanţa unei rochii de mireasa in 2022 a crescut considerabil. Există posibilitatea ca miresele, învăluite de liste şi task-uri, să lase un astfel de „mic” detaliu pentru final. Acest lucru nu este neapărat greşit, însă poate avea ca deznodământ alegerea unei rochii în grabă. Prin urmare, în ziua cea mare, miresele îşi petrec majoritatea timpului trăgând de diferite părţi ale rochiei sau aranjându-şi constant corsetul.

Tipuri de rochii de mireasa:

Sincer vorbind, nimeni nu vrea să vadă o mireasă stresată, a cărei preocupare este, în permanenţă, rochia. Stresul la care este supusă o mireasă cu organizarea nunţii, pe lângă doza zilnică de stres, este suficient. De asemenea, se poate întâmpla ca rochia aleasă în grabă să nu fie tocmai pe gustul miresei. În acest caz, buna dispoziţie şi încrederea de sine pot scădea considerabil.

Aceste aspecte nu pot trece de radarele vigilente ale invitaţilor şi, mai ales, cele ale fotografilor. Starea de spirit a miresei este extrem de contagioasă, fapt pentru care rochia purtată în ziua nunţii necesită o atenţie deosebită.

Rochii de mireasa 2022 – Pret

Anul 2022 a adus multe schimbări în ceea ce priveşte preţul pentru .. orice. Cu toate acestea, atelierele care crează rochii de mireasa fac eforturi considerabile pentru menţinerea unor preţuri accesibile pentru viitoarele mirese. Bineînţeles, preţurile diferă în funcţie de diferite aspecte. Calitatea materialelor, modelul mai mult sau mai puţin complex sau metoda de lucru sunt factori care pot contribui la creşterea sau scăderea pretului unei rochii.

Calitatea unei rochii de mireasa poate face diferenţa dintre o nuntă de la care invitaţii abia aşteaptă să plece şi o nuntă care se sfârşeşte odată cu răsăritul. Aşa cum am menţionat anterior, mireasa este cea care dă tonul. O mireasă fericită, relaxată şi dornică de distracţie poate crea o atmosferă prielnică pentru un mega party. O rochie comodă, care să fie exact pe gustul miresei, poate conferi încrederea de sine necesară pentru a muta munţii din loc.

 

Îmbracă-te prost şi vor ţine minte rochia. Îmbracă-te impecabil şi vor ţine minte femeia.

-Coco Chanel

 

Rochii de mireasa 2022 | Printesa

Elite Mariaj propune două modele superbe de rochii tip printesa pentru miresele anului 2022. Raportul preţ-calitate este garantat, la fel ca profesionalismul şi promptitudinea echipei.

Rochia Chloe şi rochia Kornelli, două interpretări deosebite ale rochiei de mireasă stil printesa, ar putea fi o alegere excelentă pentru miresele care îşi doresc o nuntă elegantă şi actuală din punct de vedere al tendinţelor din 2022.

Preţul unei astfel de rochii anjunge la 4680 de lei.

rochii de mireasa printesa
Pentru a putea vedea produsul, daţi click pe imagine.

 

Preţul unei astfel rochii poate ajunge la 4980 de lei.

rochii de mireasa printesa
Pentru a putea vedea produsul, daţi click pe imagine.

 

Un alt atelier la care poţi apela cu încredere este Wedding Atelier Roxana, unde poţi fi întămpinată de o echipă profesionistă, gata să croiască rochia visurilor tale. Rochia tip printesa propusă de Wedding Atelier Roxana este, cu siguranţă, o rochie demnă de a se afla în tendinţele anului 2022.

Rochia Elisabeth S-593,  minimalistă şi extrem de elegantă, poate fi o rochie perfectă pentru o mireasă care visează să aibă un aer regal în ziua nunţii. Elementul detaşabil de pe umăr şi corsetul asimetric conferă rochiei statutul de combinaţie perfectă dintre simplu şi complex.

Pretul unei astfel de rochii poate ajunge la 4975 de lei.

rochie de mireasa printesa
Pentru a putea vedea produsul, daţi click pe imagine.

 

Tot la categoria rochiilor de mireasa de tip printesa, Salon Romantica propune un model clasic, cu maneci brodate, care poate pune în evidenţă talia oricărei mirese. Volumul din partea inferioară şi delicateţea broderiei aplicate pot oferi senzaţia că, într-adevăr, cea care o poartă este o prinţesă.

Pretul unei astfel de rochii poate ajunge la 6300 de lei.

rochii de mireasa printesa

Rochii de mireasa 2022 | Sirena

În ceea ce priveşte rochiile de tip sirenă, Elite Mariaj propune două modele superbe, care pot acoperi gusturile tuturor mireselor dornice de a se evidenţia fie prin strălucire, fie prin simplitate.

Rochia Judy este un exemplu perfect de rochie stilată în care orice mireasa poate fi foarte uşor de remarcat. Bretelele căzute şi broderia atent aplicată dau o notă de rafinament întregului ansamblu.

Pretul unei astfel de rochii poate ajunge până la 4850 de lei.

rochii de mireasa sirena
Pentru a putea vedea produsul, daţi click pe imagine.

 

Pe de altă parte, eleganţa şi simplitatea rochiei Iris ar putea atrage, de asemenea, absolut toate privirile. Mânecile creative, decolteul impresionant al spatelui şi croiala impecabilă flatează toate formele corpului.

Pretul unei astfel de rochii poate ajunge la 3980 de lei.

rochii de mireasa sirena
Pentru a putea vedea produsul, daţi click pe imagine.

 

Propunerea Wedding Atelier Roxana pentru rochiile tip sirenă care marchează anul 2022 se poate caracteriza printr-un singur cuvânt: perfecţiune. Broderia unică şi simplitatea care se regăseşte în partea inferioară a rochiei crează armonia perfectă care poate complimenta cu succes corpul unei mirese.

Pretul unei astfel de rochii poate ajunge până la 4875 de lei.

rochii de mireasa sirena
Pentru a putea vedea produsul, daţi click pe imagine.

 

 

Rochii de mireasa 2022 | Boho

Acest tip de rochii a câştigat din ce în ce mai mult teren în rândul mireselor moderne, care îşi doresc să fie cât mai actuale din punct de vedere vestimentar. Lejeritatea şi frumuseţea unei astfel de rochii pot duce la crearea unui cadru perfect pentru distracţie. Rochiile de tip boho sunt extrem de potrivite pentru nunţile intime, la care participă un număr restrâns de invitaţi. De asemenea, o astfel de rochie poate fi purtată la o nunta pe plaja, unde mireasa se va putea integra în peisajul maritim, creându-se astfel un cadru spectaculos.

Rochia Blanka S-567, o creaţie Wedding Atelier Roxana, poate fi exemplul ideal al lejerităţii pe care o conferă o rochie de tip boho. Corestul moale, acoperit de o broderie aparte şi mânecile cloşate oferă mobilitatea necesară pentru a crea amintiri preţioase. Eleganţa rochiei este dată de trena generoasă şi de crăpătura de pe piciorul stâng, oferindu-i miresei un aer de sexiness.

Pretul unei astfel de rochii poate ajunge până la 4750 de lei.

rochii de mireasa boho
Pentru a putea vedea produsul, daţi click pe imagine.

 

Salon Roamntica vine cu un alt model boho, rochia Bobby, a cărei eleganţă este foarte uşor de observat. Mânecile lejere şi fluiditatea rochiei demonstrează faptul că, în acst tip de rochie, orice mireasă poate acapara ringul de dans. De asemenea, decolteul în formă de „V” şi croiala rochiei sunt elemente care pot oferi încredere şi feminitate celei care o poartă.

Pretul unei astfel de rochii poate ajunge până la 4500 de lei.

rochii de mireasa boho
Pentru a putea vedea produsele, daţi click pe imagine.

 

 

 

 

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

La comenzi mai mari de 300 de lei

Plata Sigură

Plata online & ramburs

Ai întrebari

contact@nunta-si-botez.ro / 0799.950.837