General

Tipli | Ce este si cum functioneaza?

Tipli | Ce este si cum functioneaza?

Tipli – Ce este si cum functioneaza? Aceasta este întrebarea pe care mi-am pus-o atunci când am tot auzit de această platformă.

Există influenceri care susţin faptul că Tipli.ro îţi dă bani înapoi pentru cumpărăturile făcute pe site. Sună foarte bine, însă de ce ar face asta?

Ce este Tipli?

Tipli este o platformă de cash-back. Prin intermediul ei poţi plasa comenzi în mai multe magazine online, primind drept răsplată un procent din totalul comenzii, în funcţie de comisionul fiecărui magazin.

Acest site este un mall online unde găseşti cam toate tipurile de magazine. De la haine, încălţăminte şi ochelari, până la vacanţe, produse BIO şi electronice. Platforma însumează mai bine de 400 de magazine online ale căror brand-uri sunt foarte cunoscute.

Cel mai interesant aspect este faptul că recompensele obţinute pe Tipli.ro pot fi transferate într-un cont bacar. Platforma nu te obligă să cheltui banii primiţi înapoi tot în cadrul acesteia, ci îţi permite să îi retragi direct în contul tău. Singura condiţie este ca recompensele adunate să însumeze minim 20 de lei.

Ba mai mult, dacă dai click AICI vei primi o recompensă de 30 de lei după prima comandă.

Tipli

Vezi şi ce acte sunt necesare pentru cununia civila.

De toate pentru toti

Pe lângă recompensele oferite de către fiecare magazin online în parte, Tipli.ro are o secţiune şi pentru cupoane de reducere. Secţiunea este actualizată zilnic, introducându-se noi cupoane şi noi coduri de reducere. Interesant este faptul că unele magazine acceptă cupoanele şi oferă şi recompensele pentru aceeaşi coamndă.

De asemenea, pe Tipli.ro se pot găsi cataloagele actualizate ale unor magazine precum Lidl, Kaufland, Penny, Carrefour şi Altex. Aici se pot vedea inclusiv viitoarele cataloage cu reducerile propuse de comercianţi. În acest fel, utilizatorii pot fi la curent cu cele mai noi reduceri şi pot să profite de potenţialul platformei la cel mai înalt nivel.

Site-ul are şi o secţiune de blog cu tot felul de sfaturi pentru cumpărături. Această secţiune vine în ajutorul clienţilor care vor să fie la curent cu programele de fidelitate ale magazinelor, cu modul în care se pot contacta departamentele de asistenţă pentru clienţi şi cu informaţii referitoare la Black Friday.

Cu alte cuvinte, Tipli este definiţia unui mall online în care poţi naviga liniştit printre oferte, cupoane şi reduceri. Dacă ai destulă răbdare să descoperi tot ceea ce platforma are de oferit, o să ai doar surprize plăcute.

Tipli

Tipli – Cum functioneaza?

Explicaţia conform căreia platforma poate oferi atât de multe reduceri este mai simplă decât crezi.

Rolul platformei este acela de a promova magazinele partenere în mediul online. Prin urmare, magazinele alocă un comision atât platformei, cât şi utilizatorilor care fac cumpărături prin intermediul acesteia. Win-Win-Win

Platforma Tipli.ro este extrem de uşor de utilizat. Logarea se face simplu şi rapid atât pe aplicaţie, cât şi pe web. Design-ul site-ului este la fel de simplu şi face ca navigarea să fie, de asemenea, simplă. Simplu, nu?

Acestea fiind scrise, vă urez mult spor la cumpărături!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

La comenzi mai mari de 300 de lei

Plata Sigură

Plata online & ramburs

Ai întrebari

contact@nunta-si-botez.ro / 0799.950.837