Nunta

Modele invitatii nunta 2024

Modele invitatii nunta 2024

Modele invitatii nunta 2024

Invitațiile de nuntă reprezintă doar primul pas pentru organizarea unei nunți de vis. O invitație de nuntă cu un model unic va fi, cu siguranță, admirată de către toți invitații și va fi păstrată la loc de cinste.

Alegerea unei invitații de nuntă care să fie în ton cu personalitățile voastre și cu tematica nunții poate fi un proces extrem de greu. Prin urmare, am pregătit top 7 modele de invitații de nuntă care să vă inspire și care să stârnească admirația și interesul invitaților în 2024. 

Modele invitatii nunta 2024 – verde-smarald

Verde-smarald este cea mai căutată culoare atunci când vine vorba de invitații de nuntă 2024. Această culoare poate plasa aproape orice model de  invitație pe primul loc. Invitațiile verde-smarald emană o eleganță aparte, plină de rafinament și bun gust, reușind să acapareze atenția doar prin simpla existență.

Invitatii de nunta tip Ziar

Dați de veste lumii întregi că vă căsătoriți! Cum? Cu un anunț cinstit în ”ziar”. Invitația de nuntă tip ziar poate stârni amintirile celor în vârstă și curiozitatea celor tineri.

Acest model de invitație va fi apreciat de toate vârstele și va fi păstrat ca o dulce amintire a evenimentului vostru. Ba mai mult, puteți păstra o copie doar pentru voi și o puteți înrăma. Atfel, invitația voastră de nuntă poate fi admirată de oricine vă trece pragul.

Invitatii de nunta tip bilet de avion

Călătoria abia acum începe! Invitații vor fi bucuroși să primească ”un bilet de avion” cu o destinație atât de romantică precum nunta voastră. Dacă sunteți pasionați de călătorii, invitația tip bilet de avion ar putea fi cea mai potrivită alegere. În acest fel, oamenii dragi nu vor primi doar o invitație, ci o parte din personalitățile voastre.

Modele invitatii nunta pe plaja

O nuntă pe plajă merită o invitație pe măsură. Un model elegant și discret, care să îmbine culoarea mării cu cea a nisipului, sau un model jucăuș, cu un design maritim evident? Orice model ai alege, invitația ta va ieși, cu siguranță, în evidență.

Modele de invitatii nunta inspirate din arta contemporana

Iubitorii de pictură, desen, artă sau estetică pot opta pentru o astfel de invitație de nuntă inedită. Invitații se pot bucura de o bucățică de artă așternută pe o invitație de nuntă, iar mirii se pot bucura de toate aprecirerile invitaților pentru o invitație modernă și unică, demnă de anul 2024.

Nunta de iarna – modele invitatii nunta 2024

Îți dorești o nuntă atipică, de iarnă, cu un cadru spectaculos? Dacă răspunsul este da, atunci aceste model de invitație nuntă 2024 este pentru tine. Un design unic și elegant, în ton cu anotimpul rece și cu tematica nunții, va fi admirat de orice privitor.

Modele invitatii nunta simple si elegante

De multe ori, o invitație de nuntă simplă și elegantă, cu puține elemente, poate atrage atenția mai mult decât o invitație complexă și încărcată. Prin urmare, dacă sunteți adepții simplității și eleganței în viața de zi cu zi, aceste modele de invitații de nuntă ar putea oglindi perfect personalitățile voastre, stârnind totodată admirația invitaților.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

La comenzi mai mari de 300 de lei

Plata Sigură

Plata online & ramburs

Ai întrebari

contact@nunta-si-botez.ro / 0799.950.837