Termeni și Condiții

1. GENERAL
1.1. Acești Termeni și Condiții (denumiți în continuare “Termenii și Condițiile”) stabilesc principiile și regulile pe care Vîlceanu Victor-Aurelian Întreprindere Individuală le aplică pe site-ul nunta-si-botez.ro.
1.2. Termenii și Condițiile reprezintă acordul legal dintre dumneavoastră, în calitate de Cumpărător/Consumator, și Vîlceanu Victor-Aurelian Întreprindere Individuală. Vă recomandăm să citiți aceste Termeni și Condiții înainte de a folosi site-ul nunta-si-botez.ro. Accesarea și vizitarea site-ului, înregistrarea unui cont de utilizator/client, precum și plasarea unei comenzi reprezintă acceptarea integrală și necondiționată a acestor Termeni și Condiții.
1.3. Vîlceanu Victor-Aurelian Întreprindere Individuală poate modifica Termenii și Condițiile oricând, fără o notificare prealabilă. Modificările și informațiile privind valabilitatea acestora vor fi publicate pe acest site pentru a informa clienții. Prin urmare, clienții ar trebui să consulte periodic această politică pentru a verifica conținutul actualizat. Dacă nu sunteți de acord cu respectarea acestor Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site. De asemenea, dacă în orice moment acești Termeni și Condiții devin inacceptabili pentru dumneavoastră, vă rugăm să încetați imediat accesarea și utilizarea site-ului nunta-si-botez.ro.
1.4. Site-ul nunta-si-botez.ro prezintă, promovează și comercializează produse, îmbrăcăminte și a accesorii pentru nuntă, botez. Funcționând ca un magazin online, acest site este supus legislației specifice contractelor încheiate la distanță sau în afara spațiilor comerciale, în toate aspectele sale.

2. IDENTITATE
2.1. Informațiile de identificare ale persoanei juridice care operează și administrează nunta-si-botez.ro sunt următoarele:

 • Denumire: Vîlceanu Victor-Aurelian Întreprindere Individuală
 • Sediul social: Sat Scoruşu, Comuna Borăscu, Strada Principală, Nr. 35, Judeţ Gorj
 • Numărul de înregistrare în registrul comerțului: F18/34/2024
 • CUI: 49645786
 • Date de contact:
  • Email – contact@nunta-si-botez.ro
  • Telefon: 0799.950.837
  • Program în care se soluționează și administrează magazinul online de Luni până Vineri, între orele 09.00 – 17.00

3. TERMENI
Client: orice persoană care a plasat o comandă pe site, indiferent dacă are sau nu un cont creat.
Comandă: intenția exprimată de cumpărător prin intermediul site-ului de a achiziționa produse disponibile pe site-ul nunta-si-botez.ro și de a face plata acestora.
Cont: este o interfață personalizată a site-ului nostru, disponibilă exclusiv clienților care își creează un cont. Pentru a crea un cont, este necesară introducerea adresei de e-mail și a unei parole, ceea ce permite obținerea unui set unic și confidențial de informații pentru acces.
Contract: o comandă validă, acceptată și confirmata de către Vânzător.
Cumpărător: orice persoană fizică de cel puțin 18 ani, cu capacitate juridică deplină sau orice persoană, companie și/sau firmă, sau entitate juridică, care poate alege să-și creeze sau nu un cont pe site și să plaseze o comandă online.
Vânzător: reprezintă persoana juridică prezentată la punctul 2.1 din prezentul document.
Document: prezenta Politică privind Termenii și Condițiile, care reglementează relația contractuală dintre Vânzător și Cumpărător, interpretată în conformitate cu legea română.
Produs: orice articol comercializat pe site-ul nunta-si-botez.ro. Imaginile produselor prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot avea mici diferențe (de culoare, aspect, material etc.) față de fotografiile și descrierile de pe site.
Vizitator: orice persoană care accesează site-ul fără a plasa o comandă.
Site/magazin online: magazinul nostru online, disponibil la adresa https://nunta-si-botez.ro/, incluzând toate secțiunile și subsecțiunile acestuia.

4. CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE

4.1. Site-ul nunta-si-botez.ro poate fi accesat de orice persoană interesată să achiziționeze unul sau mai multe produse disponibile pe site.
4.2. Interzicem în mod explicit utilizarea abuzivă a site-ului nostru, prin care se înțelege orice acțiune sau lipsă de acțiune care încalcă regulile stabilite în această politică sau în orice altă politică de pe site, orice comportament contrar bunei-credințe în relațiile comerciale sau contractuale, sau orice încălcare a legislației în vigoare.
4.3. În cazul în care există suspiciuni privind securitatea datelor asociate unui cont creat de un client sau o posibilă utilizare abuzivă, Vânzătorul va acționa imediat pentru a lua măsurile necesare (de exemplu, va solicita titularului contului să schimbe parola sau va bloca temporar accesul la cont) sau chiar va șterge contul, notificând în prealabil persoana interesată.
4.4. Pentru orice informații privind politica de prelucrare a datelor cu caracter personal şi regulile de protecție a acestora pot fi accesate aici.

5. PROCESUL DE VÂNZARE

5.1. Plasarea unei comenzi online
5.1.1. Prin plasarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul își dă acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vânzătorul își desfășoară operațiunile pe site.
5.1.2. Prin plasarea unei comenzi online, îți exprimi dorința și consimțământul de a intra într-o relație contractuală bilaterală cu noi. O comandă online poate include unul sau mai multe produse disponibile în magazinul nostru online.
5.1.3. Plasarea unei comenzi online se face, optând sau nu pentru un cont în cadrul site-ului nunta-si-botez.ro.
5.1.4. Indiferent dacă plasarea unei comenzi se va face cu sau fără cont, dacă vânzătorul observă introducerea de date vădit neconforme/nereale, acesta poate refuza înregistrarea contului şi/sau a Comenzii și poate decide dacă va contacta sau nu cumpărătorul.
5.1.5. Prin plasarea unei comenzi pe siteul nunta-si-botez.ro, Cumpărătorul declară și garantează că are 18 ani,  că îndeplineşte condiţiile legale pentru a comanda, furnizând date corecte și reale.
5.1.6. Prin plasarea unei comenzi online pe siteul nunta-si-botez.ro, Cumpărătorul este de acord că Vânzătorul nu este răspunzător pentru eventuale prejudicii decurgând din furnizarea de către Cumpărător de informaţii incomplete şi fără a avea acordul persoanelor vizate.
5.1.7. În urma plasării unei comenzi online, Cumpărătorul va primi un e-mail de confirmare, care conţine toate informaţiile, detaliile şi specificaţiile produselor adăugate în coş, dar şi costurile totale, inclusiv costurile de livrare. Această confirmare, pe un suport durabil (e-mail), de către Vânzător a acceptării comenzii transmise de Cumpărător reprezintă dovada încheierii Contractului.
5.1.8. Prin plasarea unei comenzi online, Vânzătorul va contacta cumpărătorul, utilizând datele de contact din formularul de comandă, pentru a confirma comanda.
5.1.9. Comanda va fi procesată și livrată doar după ce cumpărătorul și-a dat acordul telefonic.

6. Despre PREŢURI, PLĂŢI şi PRODUSE 
6.1. Preţul produselor şi a serviciilor menţionate pe site-ul nunta-si-botez.ro este prezentat în LEI (RON). Preţul pe site nu include TVA. Costul livrării nu este inclus în prețul produselor. În anumite intervale de timp, se va specifica dacă transportul va fi gratuit și în ce condiții.
6.2. În cazul unor erori pentru comenzile deja plasate, în ceea ce privește prețurile produselor deja comandate sau precomandate, cumpărătorul va fi informat și contactat, având dreptul de a reconfirma comanda la prețul corect sau de a anula comanda.
6.3. Prețul produselor poate suferi modificări. Recomandăm să acordați atenție prețului / prețurilor final / finale la momentul încheierii comenzii.
6.4. În cazul achiziționării de produse cu o cantitate minimă obligatorie, plata ramburs nu este disponibilă; plata se face exclusiv cu cardul.
6.5. Pentru achizițiile de produse care depășesc 350 RON, plata ramburs nu este disponibilă; plata se efectuează exclusiv cu cardul.
6.6. Factura pentru produsele achiziționate va fi emisă exclusiv pe baza datelor de identificare furnizate în timpul procesului de finalizare a comenzii. Factura va fi inclusă în coletul livrat cu produsele și transmisă pe adresa de email indicată sau în contul de client (dacă ai unul).
6.7. Plata poate fi efectuată atât ramburs la curier, cât și cu cardul. Poți plăti online cu cardul tău personal sau al companiei tale, în condiții de siguranță totală. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au codul CVV2/CVC2). Tranzacția va apărea pe extrasul de cont sub numele Nuntă și Botez. Nu se percep comisioane suplimentare pentru tranzacții.
6.8. Plățile pentru produsele de pe site-ul nostru sunt procesate exclusiv prin intermediul procesatorului de plăți PlățiOnline, fără taxe suplimentare pentru tranzacții. Procesatorul de plăți acționează ca intermediar între clienți și nunta-si-botez.ro pentru tranzacțiile electronice. Datele cardului sunt procesate exclusiv pe serverele PlățiOnline, garantând siguranța informațiilor tale. PlățiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului tău, ci le transmite criptate pe o conexiune securizată către banca procesatoare, asigurând protecția datelor tale. Indiferent de valuta din contul tău, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii tale.
6.9. În cazul anulării unei tranzacţii, banca emitenta va debloca suma blocată în contul clientului in termen de 1-30 de zile lucrătoare, în funcţie de politica acesteia

7. Despre LIVRARE ȘI RETUR
7.1. Produsele achiziționate de pe site-ul nunta-si-botez.ro sunt livrate prin platforma de logistică Ecolet, folosind serviciile de curierat ale companiei DPD. Livrarea se efectuează exclusiv în România. Pentru informații privind responsabilitatea în timpul transportului și riscurile asociate comenzilor, consultă politica firmei de curierat disponibilă pe site. Costurile de livrare sunt estimate pe baza tarifelor companiei de curierat, începând de la 18 lei și crescând pentru greutăți suplimentare și livrări în afara rețelei DPD.
7.2. Transportul produselor vândute este gestionat de Vânzător, care alege o companie de curierat pentru livrare. Astfel, responsabilitatea și riscurile sunt asumate de transportator. Livrarea va avea loc în termen de 5-10 zile de la confirmarea comenzii.
7.3. În cazul în care articolele comandate nu au fost desigilate, dreptul de retragere poate fi exercitat după cum urmează:

 • printr-o declarație expresă trimisă prin email la adresa contact@nunta-si-botez..ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor achiziționate. Declarația trebuie să conțină numărul comenzii și datele de identificare ale Cumpărătorului.
 • prin completarea și trimiterea online a Formularului de retur, disponibil aici.

7.4. Returnarea produselor către Vânzător se efectuează în termen de 14 zile de la comunicarea deciziei de retragere, asigurându-se că sunt ambalate corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul transportului. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către Cumpărător. Pentru estimarea costurilor de transport, recomandăm consultarea politicii de prețuri a transportatorului ales (taxă fixă, taxă pe kilogram, taxă extra rețea etc.).
7.5. În termen de 30 zile lucrătoare de la transmiterea deciziei de retragere, Vânzătorul va rambursa Cumpărătorului valoarea produselor returnate, fără taxele de transport, folosind aceeași metodă de plată ca la plasarea comenzii. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card folosit pentru tranzacție, în cel mult 30 de zile lucrătoare de la acceptarea returului.5.3.6. Vânzătorul poate amâna rambursarea sumei până când primește produsele returnate sau dovada că acestea au fost expediate.
7.6. Articolele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate. Dacă produsul sau produsele comercializate prezintă defecte (ruptură, deteriorare, ambalaj deschis, rupt, lipsă accesorii etc), ne rezervăm dreptul de a refuza orice produs returnat care nu poate fi revândut ca nou. Produsele indicate în formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost selectate la solicitarea returului. Dacă în coletul de retur se află produse diferite de cele din formularul completat, după verificarea coletului, returul poate fi refuzat.
7.7. Produsele care fac parte dintr-un set, nu se pot returna separat.
7.8. Nu se face retur la:

 • produsele vândute în cadrul unei campanii
 • produsele care sunt la reducere / promoție
 • produsele personalizate
 • produsele care fac parte dintr-un set

7.7. Pentru Trusouri, dar si alte  produse ce conțin piese precum: prosop preot, prosop bebe, păturică bebe, fașă, pânză de mir, sticluță mir, săpunel, cutiuță pentru moț etc., returul nu este acceptat dacă coletul a fost desigilat din motive de igiena.

8. SUPORT ȘI ASISTENȚĂ
8.1. Echipa nunta-si-botez.ro oferă un serviciu de asistență disponibil în zilele lucrătoare (luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale) între orele 9:00 și 17:00. Poți contacta echipa la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru sau prin email la adresa contact@nunta-si-botez.ro.
8.2. Timpul mediu de răspuns la solicitările privind comenzi și reclamații este de aproximativ 72 de ore.
8.3. În cazul în care cumpărătorul dorește să depună reclamații legate de calitatea și cantitatea produselor livrate, acesta are dreptul să facă o reclamație în scris, prin email, la adresa contact@nunta-si-botez.ro. Vânzătorul va răspunde la orice astfel de solicitare cât mai curând posibil.
8.4. Utilizarea unui limbaj inadecvat, indecent sau ofensator în recenzii, aprecieri sau reclamații privind produsele achiziționate sau colaborarea cu Vânzătorul poate determina eliminarea acestor comentarii sau comunicări de către Vânzător, pentru a respecta standardele menționate anterior.

9. RĂSPUNDERE
9.1. Vânzătorul nu este răspunzător pentru daune de orice fel suferite de Cumpărător sau de terți din cauza îndeplinirii obligațiilor sale conform comenzii, precum și pentru daunele rezultate din utilizarea bunurilor și serviciilor după livrare, inclusiv pentru pierderea acestora.
9.2. Vânzătorul nu este răspunzător pentru situațiile defavorabile pentru Cumpărător care rezultă din nerespectarea de către acesta a prezentului document și/sau a legislației aplicabile în vigoare.

10. SECURITATEA SITE-ULUI

nunta-si-botez.ro nu garantează securitatea site-ului, având în vedere utilizarea unor module și platforme open-source. Utilizatorul este responsabil pentru configurarea sistemelor IT necesare pentru accesarea site-ului și pentru utilizarea propriului software anti-virus. Este important să nu folosiți site-ul în mod incorect prin introducerea de viruși, troieni, viermi sau alte materiale care pot crea probleme tehnologice. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la site sau să permiteți accesul unei terțe persoane. Orice tentativă abuzivă de compromitere a site-ului nunta-si-botez.ro, inclusiv atacuri de tip denial-of-service sau distributed denial-of-service, poate duce la blocarea și/sau ștergerea contului.

11. CONTUL CLIENT
11.1. Atunci când accesezi sau utilizezi site-ul nunta-si-botez.ro și alegi să creezi un cont de client, ești responsabil să păstrezi confidențialitatea datelor tale de acces (numele de utilizator și parola) și să îți asumi responsabilitatea pentru activitățile și acțiunile desfășurate pe site. Nu trebuie să dezvălui credențialele de acces ale contului tău nimănui, în niciun context.
11.2. Dacă integritatea datelor tale de acces la site a fost compromisă, este obligatoriu să ne anunți imediat. Odată ce ai raportat problema, vom acționa rapid pentru a restricționa accesul la contul respectiv și vom furniza o modalitate prin care să îți recuperezi accesul la contul de client.

12. INFORMAȚII UTILE
Ca vizitator, cumpărător sau client, înțelegi și ești de acord cu următoarele:

 • Termenii și condițiile prezentate pe site-ul nunta-si-botez.ro.
 • Politica de confidențialitate a site-ului.
 • Orice încălcare directă, încercare de fraudă a site-ului, răspândirea de informații false sau greșite, propagarea dezinformării, incitarea la ură sau alte practici similare pot duce la eliminarea și ștergerea contului, precum și la refuzul de a accesa site-ul și secțiunile acestuia în continuare.
 • Utilizarea site-ului în scopuri legale.
 • Posibilitatea de penalizare în cazul în care materialele (imagini) sunt preluate de pe site fără menționarea sursei.

13. MENTIONARE SURSE PENTRU MATERIALE / IMAGINI / FONTURI

Imagini precum, iconițele de la sectiunea Cos de Cumparaturi, iconițe pentru facebook si instagream și/ sau alte iconițe folosite în cadrul site-ului nunta-si-botez.ro, au ca surse: https://www.svgrepo.com/ , https://fonts.google.com/.

14. PUBLICITATE

14.1. Newsletterul de la nunta-si-botez.ro sunt trimise prin platforma https://mailchimp.com/

14.2. Atunci când clientul își creează un cont pe site, acesta poate alege să se aboneze la newsletter. Clientul își poate modifica oricând decizia privind primirea newsletterelor:

 • prin contactarea nunta-si-botez.ro pentru a-și exprima preferințele.
 • prin accesarea linkului de dezabonare din mesajele comerciale primite de la nunta-si-botez.ro.

14.3. Renunțarea la primirea newsletterelor nu înseamnă renunțarea la acceptul pentru termenii și condițiile prezentului document.

15. LEGISLAȚIE APLICABILĂ
Termenii și condițiile din această secțiune, precum și utilizarea site-ului nostru, sunt reglementate de legile în vigoare în România. Prin acceptarea acestor termeni și condiții, sunteți de acord că orice aspect sau dispută ce rezultă din acești termeni și condiții vor fi rezolvate de instanțele competente din România.

Dacă aveți întrebări cu privire la termenii și condițiile de pe acest site, vă rugăm să ne contactați la comenzi@nunta-si-botez.ro.

Livrare gratuită

La comenzi mai mari de 300 de lei

Plata Sigură

Plata online & ramburs

Ai întrebari

contact@nunta-si-botez.ro / 0799.950.837