Care sunt opțiunile de plată acceptate în magazinul dumneavoastră online?
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacţii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranţa informaţiilor dvs. este garantată de faptul ca PlatiOnline nu stochează datele confidenţiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informaţiile dvs. sunt in siguranţă. Indiferent de valuta pe care o aveţi in cont, tranzacţiile se fac in lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Cum va apărea tranzacţia pe extrasul de cont?
Pentru plata cu cardul, tranzacţia va apărea pe extrasul de cont cu numele NUNTA-SI-BOTEZ
Pot modifica o comandă lansată?
În cazul în care doriţi să modificaţi o comandă, vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de contact de pe site sau telefonic. Pentru un răspuns în timp util, sunati-ne la nr de telefon: 0799950837
Doresc să comand o cantitate mai mare decât stocul afişat. Cum procedez?
Pentru a comanda o cantitate mai mare decât avem pe stoc, ne puteţi contacta prin intermediul formularului de contact, email sau telefonic.
De unde pot obține informații despre promoțiile și reducerile în curs?
Pentru a fi la curent cu ultimele promoții și reduceri, vă recomandăm să vă abonați la newsletter-ul nostru și să ne urmăriți pe rețelele de socializare.
Cum pot obține asistență sau sfaturi în legătură cu produsele?
Echipa noastră de suport clienți este disponibilă pentru a vă oferi asistență și sfaturi în legătură cu produsele noastre. Ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact de pe site, prin e-mail sau telefonic
Doresc să achiziţionez un produs care nu mai este pe stoc. Cum procedez?
Pentru a achiziţiona un produs care nu mai este pe stoc puteti face o pre-comandă(acelaşi proces prin care se face comanda obişnuită) sau ne puteţi contacta prin formularul de contact, prin e-mail sau telefonic.
Care sunt avantajele creării unui cont pe site-ul dumneavoastră?
Crearea unui cont vă permite să aveți acces rapid la istoricul comenzilor, să gestionați adresele de livrare și facturare și să vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte și promoții.

Livrare gratuită

La comenzi mai mari de 300 de lei

Plata Sigură

Plata online & ramburs

Ai întrebari

contact@nunta-si-botez.ro / 0799.950.837